Grain

Pilates centar

Instruktori

 

Bojan Grba

Aktivno sam trenirao košarku 8 god. Logičan slijed svega bio je upis na Kineziološki fakultet. Kineziloški fakultet ispunio je moja očekivanja i ambicije, te sam trenutno pri završetku studija, odnosno usmjerenja: KONDICIJSKA PRIPREMA SPORTAŠA.

Kako sama struka nalaže stalno educiranje i obrazovanja, krenuo sam na program dodatne edukacije Body tehnike u Centru sportske izvrsnosti PBS. Prošao sam svih sedam stupnjeva edukacije i razne dodatne radionice. Pilates studiju Grain priključio sam se 2009. godine. Studio je u mnogome upotpunio moja očekivanja i želje. Organizacija, profesionalizam i prije svega sportski duh je ono zbog čega bi aktivno tjelesno vježbanje svakome preporučio u našem studiju. Svoje slobodno vrijeme upotpunjavam tjelesnom aktivnošću poput trčanja, košarke, plivanja i treninga u našem studiju.

Mira Pivčić

Ja sam Mira Pivčić, dugogodišnja instruktorica Pilatesa. Obrazovanje sam stekla školujući se na Kineziološkom učilištu Body Pilates tehnike. Status licenciranog instruktora održavam redovnim edukacijama na navedenom učilištu i kroz rehabilitacijske radionice, kao i radionice za vježbe na raznim rekvizitima.

Svoju edukaciju proširila sam i školovanjem za masera thai yoga masaže kod Davora Habora, što utječe na moj način rada kao instruktora i rezultate koje postižem.

 

DANIJELA BOBAN

Uključena sam od rane dobi u sportske aktivnosti, te sam sudjelovala u školskom sportu trenirajući rukomet i odbojku. 2005. godine sam nastavila svoj sportski put upisom Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Kroz studij sam se upoznala sa različitim rekreativnim programima - aerobik, Pilates, korektivna gimnastika - koji su mi privukli pažnju, te odabirom modula "fitness" nastavljam daljnje usavršavanje u tom području. S vremenom sam počela raditi kao instruktor navedenih programa, gdje sam polako stekla radno iskustvo.

Na odabranom modulu sam se također susrela sa Body Pilates tehnikom. 2011. godine sam završila integrirani preddiplomski i diplomski kineziologije, te stekla naziv magistra kineziologije. 2012. godine sam dobila priliku i pridružila se stručnom timu Pilates studija Grain, koji je i više nego ispunio moja očekivanja, kako u kvaliteti rada s klijentima, tako i pozitivne atmosfere. U današnjem vremenu sjedilačkog načina života i nedovoljnog kretanja, izazov mi je - kao treneru - osvijestiti ljude o važnosti i blagodatima redovnog vježbanja, te ih potaknuti na uključenje u isto.

 

 

 

Back to Top