Grain

pilates centar

Pilates za srednje


Srednji stupanj – grupa
Dok je početni stupanj većinom orijentiran na upoznavanje sa Pilates spravama i tehnikama – te njihovim prihvaćanjem kao efektivnog načina vježbanja – srednji se pak stupanj koncentrira više na brže postizanje željenih rezultata. Zbog većeg opterećenja i zahtjevnijih vježbi, vježbanje na ovom stupnju zahtijeva dobru fizičku spremu, odnosno razvijenu snagu i fleksibilnost.
Kao i početni, srednji stupanj nudi pregršt vježbi, što osigurava da treninzi nikada nisu potpuno isti. No, za razliku od početnog, ovaj stupanj podrazumijeva više odrađenih vježbi po satu, vježbi koje progresivno postaju teže i zahtjevnije – te na kojima se zahtijeva veća preciznost i bolja izvedba. Ovaj program uključuje i dovođenje vježbača do točke umora i njegovih trenutnih fizičkih granica; ali to vraća osjetnom i vidljivom promjenom u držanju, tonusu tijela, snazi i fleksibilnosti.
Same grupe se sastoje od najviše šest vježbača – kao i na početnom stupnju – koji trening započinju intenzivnijim aerobnim zagrijavanjem koje uključuje i paralelan rad sa rekvizitima.

 

 

 

 

Back to Top