Grain

pilates centar

Pilates za mame i bebe


Mame i bebe – grupa
Nakon 9 mjeseci beba je tu i Vaš život je promjenjen na način koji niste mogli niti naslutiti. Na prvom mjestu u vašem životu nalazi se to malo bespomoćno biće, sve ostalo vam postaje nevažno. No bez obzira na to, morate misliti na sebe, jer će Vašoj bebi biti dobro samo ako je i Vama dobro.
Tijekom trudnoće vaše tijelo je proživjelo znatne promjene, te nakon poroda ostaju kilogrami viška; tonus tijela je također oslabio, te svaka žena poželi tijelo koje je imala prije. Što prije dovedete svoje tijelo u formu biti ćete zadovoljnije sobom, a tu sreću osjeti će i Vaše dijete. Kada je Vaše tijelo u formi lakše ćete voditi brigu o svjoj bebi te će te lakše nositi vlastiti umor i bol u leđima.
Ovaj program Vam omogućava da vježbate sa svojom bebom; ne morate nikoga tražiti da se brine o bebi dok vi vježbate, jer ste čitavo vrijeme sa njom. Osim toga beba je aktivno uključena u program vježbi tako da majka i beba stvaraju posebnu povezanost. Bebe se mogu priključiti vježbanju kada navrše 3 mjeseca (gdje leže uz svoje mame), a kasnije kada malo ojačaju vježbaju zajedno sa mamama. Sve vježbe su takvog karaktera da mama može vježbati sa bebom ili sama, ako beba nije zainteresirana.
Na ovaj način majke brže dođu u formu, a djeca uspostavljau čvršće veze s majkom, te dobivaju na otpornosti i motorici.

 

 

 

 

Back to Top